Wat we doen

Autoschadeherstel

Autoschadeherstel

 

Spuiten

 

 

 

Ruit vervanging en reparatie

Een opspattend steentje op autoruiten kan al snel leiden tot ruitschade. Dat is vervelend, maar snelle ruitreparatie kan meestal vervanging van (dure) autoruiten voorkomen.

Met onze moderne apparatuur repareren wij alle soorten ruitschade aan personen- en bedrijfsauto’s, meestal nog gratis ook! De meeste beschadigingen tot een doorsnede van 4 cm kunnen bij ons perfect gerepareerd worden. 

autoglas-ede-ruit-reparatie

Snelle autoruitreparatie is noodzakelijk omdat een sterretje door temperatuurwisselingen snel een barst kan worden.Ook moet rekening worden gehouden met veiligheidsrisico’s, omdat autoruiten in de meeste auto’s bijdragen aan de stevigheid van de constructie. 

 

Ruitschade-pon-dealer-groep

 

Ook voor een ruit vervangen bent u bij ons op het juiste adres.

 

 

 

Caravan wandherstel

CaravanRepair

Wandschades aan caravans en campers perfect én betaalbaar hersteld!

Het herstel van beschadigingen, gaatjes en diepe krassen aan caravans en campers, was vroeger tijdrovend en daardoor relatief kostbaar.

Dat kwam omdat in veel gevallen delen van de buitenwand vervangen moesten worden. En dat is geen eenvoudige ingreep bij caravans en campers.

 

Caravanherstel

 

Ons bedrijf beschik over een reparatie methode waarmee krassen en scheuren hersteld kunnen worden.

Daarna wordt de structuur opnieuw aangebracht en tot slot voorzien van een laklaag. 

Voorbeeld van een kras/scheur welke prima te herstellen is.

 

foto hbc schade internet

 

 

Uw caravan netjes en in topconditie houden blijft zo betaalbaar. 

 

 

 

 

 

Industrieel spuitwerk

Naast het professioneel en vakkundig herstellen van personen- en bedrijfswagens heeft Autoschade Pippel ook de mogelijkheid voor het spuiten van industriele producten.

Autoschade Pippel beschikt over de apparatuur, ruimte en kennis om industriele producten vakbekwaam te spuiten.

 

Industrieel-spuitwerk

 

Of het nu metaal, hout of kunststof is,  alle denkbare materialen kunnen voorzien worden van een coating in elke gewenste kleur.

 

 

 

Airco service

Airco service

Uw airco koelt niet zo goed meer. Maar hoe komt dit en wat kunt u er tegen doen? Het koudemiddel in uw airco neemt door verlies en verdamping jaarlijks af met 8% tot 10%. Gevolg: de koelcapaciteit van uw airco wordt minder, waardoor de temperatuur in de auto steeds langzamer daalt. En dán wordt het tijd voor een Airco Servicebeurt, zodat u weer met een goed gevulde airco op weg kunt.

0b600c0c65-airco-auto-vullen

Hoe vaak moet uw airco gevuld worden?

Elke auto met airco heeft airco service nodig. Als het vullingspercentage van uw airco onder de 70% komt, vermindert het koelvermogen en neemt de kans op een defect aan uw airco toe. Daarom adviseren fabrikanten om eens per 4 jaar de airco te laten vullen. Hiermee zorgt u ervoor dat de koelcapaciteit van uw airco behouden blijft.